Ședință de lucru a filialei Județene Constanța ACoR

În data de 21 iunie 2022, primarii comunelor membre ale Filialei Județene Constanța a ACoR, s-au reunit într-o Ședință de lucru de îndată, în cadrul Bibliotecii „Ioan N. Roman” din Constanța.

     Întâlnirea a avut pe masa de lucru subiecte diverse de actualitate și de maximă importanță pentru administrația publică locală. Pentru început a fost prezentat stadiul proiectelor din cadrul Planului Național de redresare și reziliență (PNRR) și a Programului Național de Investiții Anghel Saligny. 

     De asemenea a fost adus în vederea celor prezenți oportunitatea de participarea la o nouă Sesiune gratuită de formare pe teme de etică, pentru primarii și funcționarii publici care nu au beneficiat de formare în prima grupă organizată în luna aprilie.  Acestea vor avea loc în perioada 21-24 iulie 2022 și în perioada 04-07 august 2022 la Hotel Rozmarin, Predeal, județul Brașov. Alte cursuri vor fi organizate în următoarea perioadă pe întreg litoralul.

     Tot în cadrul ședinței au fost discutate ultimele detalii referitoare la Adunarea Generală în Sesiune Extraordinară a Asociației Comunelor din România, ce va avea loc în stațiunea Jupiter în perioada 04-11 iulie 2022.

     Primarilor județului Constanța s-a alăturat domnul director al Camerei de Conturi a Județului Constanța, domnul Ion Bobe, care militează pentru colaborarea dintre instituția pe care o reprezintă și toate unitățile administrativ teritoriale ale județului prin realizarea de parteneriate de lucru. În perioada ce urmează vor exista întâlniri între contabilii primăriilor, auditorii serviciului din cadrul ACoR și reprezentanți ai Camerei de Conturi.

trimite:

Alte informații

ACoR - filiala Constanța

ACoR filiala Constanta Ⓒ 2021 - Toate drepturile rezervate