S-a stins din viață Dorina Cicilia Șerbănescu, primarul comunei Adamclisi

Filiala Județeană Constanța a Asociației Comunelor din România, anunță cu regret trecerea fulgerătoare în nefiinţă a omului de înaltă ținută profesională și morală, doamna profesor, inginer agronom Dorina Cicilia Șerbănescu, primar al comunei Adamclisi, județul Constanța, distinsă colegă care s-a implicat permanent și necondiționat în viața semenilor săi, primar de mare valoare, distins și curajos militant pentru cinste, onestitate și progres.

       Va rămâne veşnic în amintirea noastră, a celor 59 de primari, ca un bun coleg, reprezentant al administratiei publice locale constănțene.

       Moartea prematura aduce multă tristețe în inimile noastre și a celor ce au cunoscut-o. Pentru cei ce doresc să îi aducă un ultim omagiu trupul neînsuflețit va fi depus astăzi la capela Bisericii din Adamclisi, slujba de înmormântare urmând să aibă loc joi, 18.11.2021.

       Sincere condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei îndurerate! Suntem alături de aceștia în aceste momente de grea încercare, dorindu-le putere de a trece peste această mare tragedie și de a-i păstra în inimă și minte o amintire veșnică.

       O lacrimă pioasă pentru sufletul său bun, iar Bunul Dumnezeu s-o țină, de-a pururi, în lumina sa veșnică!  

 

Filiala Județeană Constanța a

Asociației Comunelor din România

 

Președinte,

primar Mariana Gâju

trimite:

Alte informații

ACoR - filiala Constanța

ACoR filiala Constanta Ⓒ 2021 - Toate drepturile rezervate