Interviu | Prim-vicepreședintele A.Co.R. Mariana GÂJU în cel mai nou număr al revistei Ghidul Primăriilor

În ediția specială de primăvară a acestui an, cel mai nou număr al Revistei Ghidul Primăriilor a cuprins în paginile sale un interviu în exclusivitate cu doamna Mariana Gâju, prim-vicepreședintele Asociației Comunelor din România, Președintele Filialei Județene Constanța a A.Co.R. și primarul comunei Cumpăna, județul Constanța. Cu această ocazie putem afla informații prețioase despre rolul A.Co.R. în reprezentarea intereselor comunelor și despre strategia de transformare a localității Cumpăna în Smart Village.

Dacă încă nu ați intrat în posesia revistei printate, puteți citi interviul complet accesând acest link sau puteti descărca extrasul din Revista de aici. 

Ghidul Primăriilor este prima revistă dedicată exclusiv primăriilor și dorește să ofere informații utile primăriilor prin interviuri cu primari vizionari, reprezentanți ai administrației centrale și experți din domeniul privat. Revista ajunge șa toate cele 3183 de primării din țară, în plus este distribuită și la Ministere, Autorități Naționale, Consilii Județene și peste 2000 de firme partenere.

trimite:

Alte informații

ACoR - filiala Constanța

ACoR filiala Constanta Ⓒ 2021 - Toate drepturile rezervate